Gezondheid / Lifestyle

Goodbye 2021

Ik zeg vaarwel tegen een jaar dat net als 2020 in het teken stond van grote veranderingen wereldwijd en op maatschappelijk en cultureel gebied maar daardoor ook op persoonlijk vlak.
Het lijkt me haast onmogelijk dat deze veranderingen je niet hebben geraakt en op persoonlijk niveau niks met je hebben gedaan de afgelopen 18 maanden!
Het afgelopen jaar heeft in mij in ieder geval een hoop losgemaakt niet alleen door wat zich allemaal afspeelt in de buitenwereld maar zeker ook door gebeurtenissen in mijn eigen persoonlijke wereld.

Afscheid & loslaten

Afscheid nemen en loslaten is iets wat dit jaar centraal heeft gestaan in mijn leven.
Ik heb afscheid moeten nemen van mijn vader die na een lange periode van ziekte klaar was om dit leven achter zich te laten.
Zijn oude en ernstig zieke lichaam begon het elke maand steeds iets meer op te geven waarna hij besloot dat het genoeg was geweest.
Wekenlang heb ik beetje bij beetje afscheid kunnen nemen van hem maar ook van een leven dat jarenlang in het teken heeft gestaan voor de zorg van mijn vader.
Jaar in jaar uit heb ik hem bijgestaan met praktische zaken maar ook op mentaal en spiritueel vlak heb ik alles gegeven.
Mijn onvoorwaardelijke liefde naar hem was groot en ik was nou eenmaal een papa’s meisje.

Als mens nemen we niet graag afscheid van iets dat we als vanzelfsprekend ervaren en dat vertrouwd voelt.
Maar gek genoeg heb ik het afscheid van mijn vader als iets heel moois en spiritueels ervaren ondanks het immense verdriet kon ik voelen, dat terwijl zijn ziel zijn lichaam verliet dat er een enorme rust en vrede over me heen kwam.
Het was goed, het was voldaan, hij was uit zijn lijden verlost nu kon hij weer ademhalen!
Want daar waar hij heen ging, daar had hij zijn longen niet langer meer nodig om te ademen, daar bestaat geen fysieke materie zoals hier op aarde, daar bestaat enkel energie.

Het leven is slechts een tijdelijke verblijfplaats, een leerschool.
Dus omarm, leef, leer en vier het leven.

Wees niet bang voor de dood, het is simpelweg de geboorte naar de eeuwigheid.
De terugkeer naar huis………….

Ook ik kon weer opnieuw ademhalen! De jarenlange zorg die ik had gedragen brak me op tot een punt dat het mijn mentale gezondheid niet meer ten goede kwam.
Hiermee nam ik tegelijkertijd ook afscheid van een deel van mezelf dat ik lang niet heb willen zien en mij en de mensen om mij heen niet meer diende.
Langzaam begon ik met het loslaten van mijn “please” gedrag en begon ik mij steeds bewuster te worden van mijn belemmerende patronen die mij ernstig in de weg stonden…………

Bewustwording & persoonlijke groei

Een van de grootste lessen die ik heb mogen leren het afgelopen jaar is dat je jezelf nooit moet wegcijferen om het anderen comfortabel en naar de zin te maken.
Zeker niet als blijkt dat die anderen je altijd aan jezelf laten twijfelen en er voor kiezen om hun liefde alleen op voorwaarden te tonen, geloof me dit besef was een bittere pil om te slikken😔.
Plots werd ik me bewust van het feit dat het kleine onzekere meisje in mij nog altijd op zoek was naar een vorm van erkenning en liefde van mensen die ik dacht honderd procent te vertrouwen.
Ik ben me er dit jaar zeer bewust van geworden dat ik erkenning, acceptatie en onvoorwaardelijke liefde niet langer buiten mijzelf meer hoef te zoeken maar dat ikzelf degene ben die mij dat kan geven.

Everything you search for is already within you……..you just have to look within and find your own power!

Ik heb weer opnieuw moeten leren vertrouwen op mezelf en op het leven, tevens heb ik geleerd dat het belangrijk is om duidelijke grenzen te stellen en daar niet te veel overheen te gaan.
Hierbij heb ik ook moeten accepteren dat mensen je niet altijd begrijpen en dat iedereen de wereld bekijkt vanuit zijn eigen bril.
Je kunt geen boodschap overbrengen op iemand die niet klaar is of überhaupt in staat is om een bepaalde boodschap te ontvangen.
Al met al hebben deze levenslessen met de bijbehorende diepe dalen bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Hierdoor ben ik nieuwe dingen gestart zoals het maken van deze blog/website waarin ik thema’s ben gaan delen met de wereld die ik belangrijk vind voor het algehele welbevinden van ons als mens.
Thema’s waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou durven delen bang voor de reacties van mensen, bang dat ik raar gevonden zou worden.
Met en met ben ik gaan leren om mezelf te uiten en voor mijn eigen waarheid en mening uit te komen kortom om zo authentiek mogelijk te zijn.

When you learn to don’t care what people think of you, you have reached a dangerously level of freedom

Next level bewustwording dus! Niet alleen in mezelf maar ook in de wereld om me heen.
Al langere tijd ben ik me bewust van het feit (nog voordat we in een Corona maatschappij leefden) dat we ons hier op aarde in een ” Matrix” wereld bevinden waarin we worden grootgebracht en geprogrammeerd om ons slaafs te maken en te houden van een ongezond systeem.
Een maatschappij waarin we vaak worden ontmoedigd om onszelf te kunnen zijn en dit is iets dat me het afgelopen jaar pijnlijk duidelijk geworden is.

En ik wat misschien nog het meest frustrerende vind aan deze hele situatie is dat de massa van de mensen zich hier totaal niet bewust van is of misschien wel een beetje maar dat ze het eigenlijk allemaal wel prima vinden.
Mensen komen nu eenmaal niet graag uit hun comfortabele zone en willen graag hun oude leventje kunnen behouden door zoals nu dat ene bekende prikje te nemen dat hun vrijheid beloofd, vrijheid die er tot nu toe nog steeds niet is.
En ik zeg het ook maar gewoon 😝vrijheid die we naar mijn inziens nooit meer zullen krijgen zoals we die gewend waren, want de QR code is er niet als doel om een virus tegen te gaan, maar is voor een geheel ander doel het leven in geroepen.

Het betreft naar mijn onderzoek een geheel andere agenda waarbij straks geen sprake meer zal zijn van enige persoonlijke soevereiniteit! 
Hier zal ik me verder niet over uit laten want dan dwaal ik af😉.


Nu ik het veelbesproken thema toch aangekaart heb zal ik mijn punt ook maar gelijk duidelijk maken, wees je bewust van wat er echt speelt!
Deze dwang tot het nemen van een experimenteel middel waarmee je een code krijgt om deel te mogen nemen aan sociale activiteiten heeft werkelijk niets te maken met het bestrijden van een virus, waarbij steeds meer onderzoeken beginnen uit wijzen op de gevaren van de massavaccinatie die de gezondheidszorg alleen nog maar meer zullen belasten.
Meer en meer wordt duidelijk dat de vaccins helemaal niet doen wat ze ons hebben beloofd, want wel of geen prik je kunt anderen evengoed besmetten en net zo goed in het ziekenhuis belanden.
En dan heb ik het nog niet over de maatschappelijke en mentale schade die met name bij de jeugd toeneemt dankzij deze buiten proportionele maatregelen😞.


En begrijp me niet verkeerd ik wil het virus hiermee zeker niet bagatelliseren en voor oudere mensen en de kwetsbare groepen kan het zeker gevaarlijk zijn en zou ik zeggen laat je inenten “baadt het niet schaadt het niet” (hoop ik) en natuurlijk voor iedereen die dat zelf wilt.
Maar voor ieder gezond mens en zeker voor jonge mensen en kinderen lijkt het me veel gezonder en dus verstandiger om het virus gewoon door te maken en op een natuurlijke manier je antistoffen aan te maken.
Je zult het toch een keer krijgen en dat is alleen maar goed voor de groepsimmuniteit!

Het is zelfs aangetoond dat je door het virus door te maken een veel hogere concentratie antistoffen aanmaakt dan door het nemen van het vaccin.
Tijd dus om wakker te worden lief mens en je eigen onderzoek te doen wees kritisch en laat je niet verlammen door de angstpropaganda.

Assume nothing……Question everything

Vertrouwen


Ik vertrouw erop dat steeds meer mensen de waanzin hiervan zullen gaan inzien en dat de onafhankelijke, integere en wijze wetenschappers, artsen, virologen, juristen en leiders die met steeds meer kritisch onder bouwde tegenargumenten komen in deze crisis niet meer gecensureerd zullen worden maar hun informatie openlijk kunnen delen zodat er een ommekeer kan ontstaan dat het welbevinden van iedereen ten goede komt.
Tot zover mijn inzichten en bewustwording rondom dit veelbesproken thema van het afgelopen jaar!

Dr Reiner Fuellmich een Duits-Amerikaanse advocaat die hier de nonsens van de pcr-testen en de angstpropaganda uitlegt

Connecties

Dit was ook het jaar van mooie nieuwe connecties met mensen over de hele wereld, met name door mijn Instagram account heb ik een hoop gelijkgestemden gevonden.
Mensen die je gedachten gang delen, die op een zelfde manier in het leven staan en dezelfde missie willen uitdragen als jijzelf, mensen die je op zielsniveau begrijpen.
Bestaande vriendschappen die zich hebben verdiept maar ook connecties die hun waarde verloren hebben omdat je simpelweg niet meer op één lijn zit en waar er geen raakvlakken meer zijn.

En dat is prima dat gebeurt als je groei doormaakt en anders in het leven komt te staan, andere interesses krijgt en anders denkt ook al is het familie.
Mensen komen en gaan in je leven en al die mensen zijn er om je wat te leren dus laat mensen gerust gaan als ze niet meer bij je passen.
Als ze bedoelt zijn om in je leven te blijven dan komen ze vanzelf weer bij je terug!

Conclusie

Al met al kijk ik terug op een zeer bewogen jaar met een scala aan ervaringen en situaties die een hoop ongekende emoties in me los hebben gemaakt.
Emoties waarvan ik niet eens wist dat ik ze in me had🙈het heeft er meerdere malen voor gezorgd dat ik voorbij mijn ego heb moeten kijken en eerlijk naar mezelf en mijn omgeving heb moeten kijken waardoor ik telkens weer iets heb kunnen overwinnen in mezelf.


Dit alles zorgt ervoor dat ik 2022 weer iets wijzer en bewuster kan binnenstappen met nieuwe energie en goede moed.
Mijn doelstelling voor het nieuwe jaar is dan ook om me niet langer meer te leiden door angst maar ervoor te zorgen dat ik hoe dan ook in vertrouwen kan blijven🙏🏻.

2022

De reis gaat verder in 2022 waar het belangrijkste is dat je kunt doen is je richten op je eigen gezondheid en welbevinden.
Doe dingen die je vreugde brengen en kijk naar wat wel mogelijk is, geniet van de simpele kleine dingen want alleen op die manier maak je niet alleen je eigen leven een stukje mooier maar ook dat van een ander.
Ik zeg “trust the process” en onthoud dat alles gebeurt met een reden ook al weet je nu nog niet wat die reden is.

Hard times makes strong people

Lieve mensen ik wens jullie allemaal het allerbeste voor het nieuwe jaar,

Liefs Nathalie💞


P.S. de informatie rondom de bizarre wereld omstandigheden verkrijg ik op youtube waar eerlijke en betrouwbare interviews en discussies worden gevoerd zoals b.v. Nieuwe Wereld en BLCKBX


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwjaars energie

4 januari 2022